Folkemusikkens rike historie og betydning i Norge

Er du nysgjerrig på folkemusikktradisjonen vår? Da bør du se serien Trollstemt på NRK. Serien tar deg med fra opprinnelsen og fram til nyere tid.

Norges sjel og historie

Gjennom musikk, intervjuer og kulturelle dykk, tar serien oss med på en reise gjennom tradisjonelle toner og melodier som har formet vår nasjonale identitet. Serien gir oss et dypere blikk på de ulike regionale stilene, instrumentene og artistene som har bidratt til å bevare og videreføre denne rike arven. Gjennom “Trolltemt” får vi et musikalsk vindu inn i Norges sjel og historie.

Artistene i serien

Artister og mange flere deler sin lidenskap for folkemusikk og gir oss et unikt innblikk i den rike musikalske arven som har preget Norge gjennom generasjoner. Agnes Buen Garnås er en anerkjent vokalist og tradisjonsbærer innenfor norsk folkemusikk. Erlend Apneseth Trio er et nyskapende band som blander folkemusikk med moderne elementer.

Musikk og underholdning

Avkobling kan være en harmonisk kombinasjon av spilleglede og norsk musikk. Mens du utforsker spennende spill og håper på å vinne, skaper den norske musikkens toner en atmosfære av ro og glede.

Det er den perfekte kombinasjonen av fritid, musikalsk nytelse og muligheten for å vinne litt ekstra. Ønsker du å spille på nett samtidig som du ser på, anbefaler vi pokerbonuser.online

This entry was posted in Tips.